korsi Garland tilu sapotong

Pondok Description:

Specification Item Name All iron Claire three pieces Item No.   Shape   Vines color Double black cane Coating color  Black plug Cushion color Black color loom Style outdoor Dimensions Length   Width   Height   Capacity N/A Material tubular  product  Aluminum tube ps board Black  plastic parts Black plug


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran Kabéh beusi Claire tilu potong
    Item No.  
    wujud  
    warna Vines tiwu hideung ganda
    warna palapis  hideung colokan
    warna cushion Hideung Warna loom
    gaya outdoor
    dimensi
    panjang  
    rubak  
    luhur  
    kapasitas N / A
    material
    produk tubular  tube aluminium
    dewan ps hideung 
    bagian palastik hideung colokan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !