Kabéh opat beusi Department coverings endog

Pondok Description:

Specification Item Name All four iron egg coverings Department Item No.   Shape   Vines color Rattan black rattan Coating color  Black plug Cushion color no Style outdoor Dimensions Length   Width   Height   Capacity N/A Material tubular  product  Iron pipe ps board no plastic parts Black plug


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran Kabéh opat beusi Department coverings endog
    Item No.  
    wujud  
    warna Vines Rattan hideung Rattan
    warna palapis  hideung colokan
    warna cushion teu
    gaya outdoor
    dimensi
    panjang  
    rubak  
    luhur  
    kapasitas N / A
    material
    produk tubular  pipe beusi
    dewan ps teu
    bagian palastik hideung colokan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !